Anvelope vara 185/65 R15 Continental Ultracontact de la Vadrexim.ro – Experienta de condus fără compromisuri!

Anvelopele reprezintă un element esențial al vehiculului tău, acestea influențând atât performanța mașinii, cât și siguranța ta în trafic. Anvelopele vara Continental Ultracontact sunt proiectate pentru a oferi experiențe de condus fără compromisuri în timpul sezonului cald. Acestea sunt fabricate în Portugalia, sub marca germană Continental, ceea ce garantează calitatea și fiabilitatea produsului.

Cu o lățime a benzii de rulare de 185 mm și un raport între înălțime și lățime de 65%, anvelopele Continental Ultracontact oferă o aderență optimă și o manevrabilitate excelentă pe drumuri uscate sau umede. În plus, anvelopele sunt construite cu o tehnologie specială, care le permite să se adapteze la condițiile de drum schimbătoare și să ofere o tracțiune sigură în orice situație.

Indicele de incarcare maximă pentru această anvelopă este de 92 XL, ceea ce înseamnă că poate suporta o greutate maximă de 630 kg. În același timp, indicele de viteză maximă este T, ceea ce înseamnă că anvelopa poate atinge viteze de până la 190 km/h.

Este important să utilizați aceste anvelope vara în sezonul recomandat de producător și conform specificațiilor tehnice ale produsului. Folosirea anvelopei fără respectarea acestor specificații duce la pierderea garanției și poate influența performanțele anvelopei și, implicit, ale mașinii tale.

Vă recomandăm să cumpărați aceste anvelope Continental direct din magazinele noastre sau să le comandați online pe Vadrexim.ro, beneficiind de prețuri competitive și de o livrare rapidă și sigură. Pentru o experiență de condus fără compromisuri, nu faceți compromisuri în ceea ce privește anvelopele!

Anvelopele de vara Continental Ultracontact 185/65 R15 sunt produse in Portugalia, reprezentand o optiune excelenta pentru autoturismele de dimensiuni mici si medii. Aceste anvelope sunt realizate de unul dintre cei mai importanti producatori de anvelope din lume, Continental, care este cunoscut pentru calitatea si durabilitatea produselor sale.

Modelul Ultracontact a fost proiectat pentru a oferi o performanta exceptionala pe drumurile uscate si umede, precum si o durata de viata lunga. Latimea benzii de rulare de 185 mm si raportul inaltime/latime de 65% asigura o aderenta buna si o manevrabilitate precisa in orice conditii.

Magazinul online Vadrexim.ro va pune la dispozitie anvelope 185/65 R15 la un pret excelent, direct din magazinele noastre sau prin comanda online cu livrare la domiciliu. De asemenea, va putem oferi servicii de montaj anvelope si jante, echilibrare roti, presiune cu azot si alte servicii conexe pentru a va asigura ca autoturismul dumneavoastra va avea o functionare optima si o siguranta maxima pe drumurile publice.

In concluzie, daca sunteti in cautarea unor anvelope de vara de calitate superioara pentru autoturismul dumneavoastra, modelul Continental Ultracontact 185/65 R15 poate fi o alegere excelenta. Acesta ofera o combinatie perfecta intre performanta, siguranta si durabilitate, fiind creat de unul dintre cei mai importanti producatori de anvelope din lume. Si nu uitati, puteti achizitiona aceste anvelope la un pret avantajos direct din magazinele noastre sau prin comanda online cu livrare la domiciliu pe magazinul nostru online Vadrexim.ro.

Previous post Sase institutii din domeniul cercetarii medicale încheie, in premiera, un parteneriat strategic pentru dezvoltarea studiilor clinice in Romania
Next post Numai asa, de luat aminte, din SCOALA dintr-o alta vreme