SLON: Sus, acolo-n sat, ei, cu inima… verde de drag de natura, de locul natal, au plantat sute de arbori!

[ad_1]

În „Săptămâna verde” elevii claselor primare de la Școala din satul Slon- comuna Cerașu au învățat ce înseamnă grija pentru natură. Și au învățat nu din paginile vreunei cărți, ci… prin propriile lor fapte!

Primăria a pus la dispoziție puieții, iar elevii, alături de cadrele didactice au plantat nu mai puțin de… 200 de arbori.

Asta da, lecție! Despreviață, despre natură, despre… cee ace poți face pentru binele semenilor, pentru binele locului natal!

„Felicitări cadrelor didactice pentru inițiativă și sunt mulțumit că și cei mici au grijă de comuna în care s-au născut!”, transmite motivate primarul comunei Cerașu, Alin Staicu.

Articolul SLON: Sus, acolo-n sat, ei, cu inima… verde de drag de natura, de locul natal, au plantat sute de arbori! apare prima dată în Primar in Prahova.

[ad_2]

Previous post Numarul sarcinilor nemonitorizate medical a crescut dramatic in ultimii trei ani, mult mai ridicat in cazul gravidelor adolescente
Next post Romania, detronata de Bulgaria din prima pozitie in Uniunea Europeana la un capitol sumbru: mortalitatea infantila